Hadiah2 nyer! (CONTEST U AND TEDDYBEAR)




Okeh , sebagaimana yg anda semua lihat di dlm gambar itu ada dua bungkus hadiah kan? Haa, itulah hadiah contest U AND TEDDYBEAR yg ramai org x join tuh.(=,= hampeh tol) Sebenarnye Mar terbalikkan hadiah tuh so korang semua x nmpak saper yg menang. Ade lg hadiah untuk first place iaitu teddybear, cume x masuk dlm gambar nie je. : {D ahahaha... Memang rugi la saper yg x masuk cos hadiahnye lumaya (ceh bajet -_-) So ape citer yg x masuk nie? HAH HAH?! Ceh marah pulak I. Haha.. Mar tawu sebab ape, sebab korang bukan satu skolah ngan Mar kan? Kenaper tau Mar x bg org yg bukan satu skolah ngan Mar, sebab kalau dierk menang susah lakkan nk bg hadiah.Haa.. so fhm2 je la ek? Sori sesangat. Mak Mar bukannye suke Mar ber-pos2 hadiah nie... Menyusahkan je katenye. Haha.. okla, Tu je. Btw , bg perserta, Mar akan umumkan Pemengang tuh pd hari.. ummm.... AHAD kot. OK. Assalamualaikum.
thanks sebab baca! Please comment ya~~~

2 comments:

  1. aissh.. rugi beno aku tak join :< aku takde teddy bear. :( wuwuwuw Domo je. wuwuw.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ala. gune je la domo kaw tuh...

      Delete