"1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda"

  
 
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. Terbuka kepada semua FOLLOWERS blog - akumizzayda.blogspot.com. /
  2. Tak kira sama ada LELAKI & PEREMPUAN. /
  3. LIKE fanpage blog - AIRIN AYDA. /
  4. Tak payah tag blogger lain..tapi PROMOTE giveaway ni. /
  5. Peserta dikehendaki membuat satu SIGN PICTURE dengan nama  "AYDA". *sign picture akan disimpan di album fanpage Ayda beserta link blog peserta sebagai tanda penghargaan. /
  6. Pemenang akan di pilih secara RANDOM. /



 CARA-CARA UNTUK MENYERTAI :
  1. Buat satu entry bertajuk - "1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda" /
  2. Letak BANNER kat atas dalam entry korang - COPY BANNER KAT SINI /
  3. Support semua sponser dengan LIKE & FOLLOW diorang...  /          
nyet nyot: menyebok nk join. Harap2 menang, Pick me! Amin...
ok ini sign picta saya :) @_@
weehee! okeh  tu je! 
psst2.... we korang...



JOM LE JOIN!!!!!!


thanks sebab baca! Please comment ya~~~

1 comment:

  1. dear..ayda xdpt nak save image sign pic tu boleh tlg post kat page ayda dgn link skali ..tq ^^