Kelas ICTL :3


 Selasa  29/1/2013
Assalamualaikum , semua!
Hari ni cikgu ICTL kesayangan saye, Cikgu Norziha Bt. Noordin suruh kelas kitorang, kelas 2KAA buat blog. Well, aku tk pyh la sebab aku dah ade blog da. Best friend aku, kawan2 aku semua kene buat. Muazla jadi pembantu yang sangat berguna kepada kelas kami. Mentang2 la dia pandai blog ,dll. nie kan? Tak susah pon nk buat blog nie. Tekan, click, click, tekan, tekan, SIAP!!! HAHAHA best kan tutorial aku? Hehe... kalau korang nak tahu lebih pasal blog, tanyela tuan yang pandai blog ni.... blog Miss Nabihah, tp aku lupe ape link dia. Sorry. 




Apa-apa pun, aku nak kene pergi solat kerana ada kelas KKQ selepas ini. Sampai pukul 5 !!! XP haha.... takpela, 
"Kita belajar untuk masa hadapan"
Bak kata orang dahulu
"Berenang-renang dahulu, berdayung-dayung kemudian."
Assalamualaikum.





thanks sebab baca! Please comment ya~~~

0 comments:

Post a Comment